Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Esküvői dekoráció

Az esküvői dekoráció nyújtja az első benyomást a lagziban a vendégek számára, ezért nem mindegy, hogyan kerül megtervezésre és kivitelezésre. Számos kérdés felmerül ilyenkor. Milyen színek domináljanak? Legyen-e összhangban a menyasszonyi/menyecske ruhával? Milyen székszoknyát, gyertyatartót, asztali virágdíszt válasszunk? Elfér-e minden az asztalon, amit oda terveztünk?

Esküvői dekoráció

A természetközeli hangulatot vadvirágokkal (ilyen például a kamilla, a búzavirág, a pipacs, vagy éppen a turbánliliom), zöld díszítéssel, mohával, gyertyafényekkel tudjátok elérni – elsőre talán meghökkentően hangzik, de hidd el, igazán romantikus!

A vintage stílussal tulajdonképpen lehetetlen mellélőni: kifinomult, pompás, porcelánok, szalagok és csipkék. A klasszikus vonalat pedig a csokor teheti még tökéletesebbé, válasszatok finom, halvány színekből álló tulipánt, bazsarózsát vagy hortenziát.

A szó legjobb értelmében vett vidéki hangulatot viszont a rusztikus stílus segít felidézni. Ilyenkor a fa, a gyapjú vagy a bőr dominál, de az igazán kreatívak a zsákvásznat is szuperül fel tudják használni. A rózsaszín, lila, bordó virágok pedig csak még inkább kiegészítői lesznek a dekorációnak.

A fémes árnyalatok is igazán emlékezetesek tudnak lenni, de nem szabad túlzásba esni, az arany vagy fémes felületeket visszafogott pasztell árnyalatokkal kombináljátok!

De ha azt szeretnétek megmutatni, mennyire pozitív és vidám pár vagytok, akkor a bohém stílusjegyeknek kell dominálnia az esküvőtökön. A menyasszony bújjon bele egy lapos talpú cipőbe, a hajába pedig kerüljön búzavirág! A csokor állhat gerberából és tulipánból, a színekből pedig sosem elég, mintha a hippi mozgalmat idéznétek fel!

Összességében az esküvői dekoráció kiválasztása során a legfontosabb az, hogy a Ti személyiségeteket, ízléseteket tükrözze. Segítünk megvalósítani az álmaitokat, tündérmesévé varázsolni a nagy napotokat.

 

Esküvői dekorációk készítésére kérjétek egyedi árajánlatunkat!

 


 

Munkáink:

Esküvői dekoráció

Esküvői dekoráció

Esküvői dekoráció

Szépérzék virágüzletek - esküvői dekoráció

Szépérzék virágüzletek - esküvői dekoráció

Szépérzék virágüzletek - esküvői dekoráció

 

Álláshirdetés
Blog