Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ismerd meg Juditot!

Már megszokhattátok, hogy hónapról-hónapra bemutatjuk egy-egy munkatársunkat, aki nagyban hozzájárul a Szépérzék Virágkereskedelem sikeres működéséhez. Januárban Balogh Juditnak, a debreceni virágüzlet virágkötőjének tettük fel a 13+1 kérdésünket. :)

1. Hogyan lettél virágkötő?

Mindig is vonzottak a virágok és szerintem sok lánynak megfordul élete soràn a fejében, hogy szeretne virágokkal foglakozni. Én épp ilyen voltam. Amikor valaki megkérdezte, hogy "mi szeretnék lenni ha nagy leszek?", mindig az elsők közt szerepelt a virágkötő szakma. A  puszta véletlen műve, hogy a Széperzék csapatába belecsöppentem és  azóta egyre több gyalorlatot,  tudást szerezhetek a kolleganőimtôl. 

2. Mi a hobbid?

Mostanában sajnos nem jut időm állandò szabadidős tevékenységre.

3. Mi az, amit leginkább megbecsülsz egy munkatársadban?

A kedvességet, segítőkészséget és az őszinteséget.

4. Ha választhatnál magadnak valamilyen szupererőt, mi lenne az?

Szeretnék a jövőbe látni.

5. Kinek a bőrébe bújnál egy napra és miért?

Sophia Loren bőrébe bújnék legszívesebben. Az egyik indokom az, hogy ő énekesnőként, színésznőkènt is világhírű tehetség. A másik pedig az, hogy oda vagyok a régi idők filmjeiért, amiket ha megnézünk, az akkori szokásokat hagyományokat, életvitelt élhetjük át. Még ha csak néhány órára is, de ott lehetünk azokon a helyeken, abban a kultúrában. És ezekhez a filmszerepekhez szerintem az ő temperamentuma a legkiválóbb.

6. Mi a legjobb tanács, amit valaha kaptál?

Azt kapsz, amit másoknak is adsz.

7. Van olyan tárgyad, amihez nagyon ragaszkodsz?

Nincs ilyen tárgyam.

8. Ki a kedvenc mesehősöd?

Szaffi. Nem tudom megindokolni, miért :)

9. Hova utaznál el legszívesebben?

A Karib-szigetekre vagy bármilyen olyan helyre, ahol tenger van és mediterrán kultúra. 

10. Melyik a kedvenc ünneped?

A karácsony.

11. Idézd fel a legkedvesebb sztoridat a Szépérzéknél!

Nem is olyan régen bejött egy hölgy az üzletbe az unokájával. Csak nézelődtek, hogy milyen virágot ajándékozzanak egy ismerősüknek. A hölgy kikérte az unokája véleményét, hogy melyik virág, csokor, vagy box tetszik neki a legjobban. Melyiknek örülne,ha ő kapná ajándékba? Az unoka választása egy lilás árnyalatokban pompázó vegyes virágboxra esett. Amint végeztek a nézelődéssel, a hülgy egyedül odajött hozzám és halkan, úgy, hogy az unokája ne hallja, leadta a rendelését egy hasonló virágboxra. Valójában az unokáját szerette volna meglepni a virággal, de előtte szeretett volna biztosra menni, hogy olyan ajándékot kap, aminek a legjobban örül. Nekem ez az egyik maradandó, szép emlékem, hogy egy ilyen meglepetés részese lehettem és segíthettem nagy örömet szerezni nemcsak a lánynak, de a nagymamájának is.

12. Melyik a kedvenc virágod és miért?

Számomra a white avalance rózsa a legszebb a tisztasága és elegenciája miatt, de a hortenziát is nagyon szeretem.

13. Melyik hibát tudod a legjobban megbocsátani egy másik emberben?

Számomra nincs olyan hiba, amit ne lehetne megbocsátani.

+1 Hogy képzeled el magad 5 év múlva?

Nagyon sok tervem van a jövőre nézve. Szeretném befejezni az egyetemet és a párommal is vannak közös terveink. Bárhogy is alakul, a következő 5 évemben biztosan szeretnék virágokkal foglalkozni.
Tartalomhoz tartozó címkék: dolgozóink
Álláshirdetés
Blog